Year 10 Examination Timetable – December 2024

Date	Session 1	Session 2	Session 3
	9.00am – 10.55am	11.15am – 12.25pm	1.10pm – 3.10pm
Thursday 5 December 2024	English 1 hour (9.50am – 10.50am) ET (9.35am – 10.50am)	Chemistry 45 minutes (11.35am – 12.20pm) ET (11.23am – 12.20pm)	Spanish Reading 20 minutes (2.05pm-2.25pm) ET (2.00pm-2.25pm) Writing 25 minutes (2.40pm – 3.05pm) ET (2.34pm – 3.05pm)
Friday 6 December 2024	Home Economics 45 minutes (9.15am – 10.00am) ET (9.03am – 10.00am) Geography 45 minutes (10.10am – 10.55am) ET (10.03am – 11.00am)	Physics 45 minutes (11.35am – 12.20pm) ET (11.23am – 12.20pm)	Mathematics (calculator) 45 minutes (2.20pm – 3.05pm) ET (2.08pm – 3.05pm)
Monday 9 December 2024	French Reading 20 minutes (9.50am – 10.10am) ET (9.45am – 10.10am) Writing 25 minutes (10.25am – 10.50am) ET (10.19am – 10.50am)	Religious Studies 45 minutes (11.35am – 12.20pm) ET (11.23am – 12.20pm)	Drama 45 minutes (2.20pm – 3.05pm) ET (2.08pm – 3.05pm)
Tuesday 10 December 2024	History 1 hour (9.50am – 10.50am) ET (9.35am – 10.50am)	Technology 45 minutes (11.35am – 12.20pm) ET (11.23am – 12.20pm)	Biology 45 minutes (2.20pm – 3.05pm) ET (2.08pm – 3.05pm)

- Break will run from 10.55am 11.15am as normal for pupils in Key Stage 3.
- Lunch will run from 12.25pm-1.10pm as normal for pupils in Key Stage 3.
- Extra-time (ET) allocations are indicated in green.
- Year 10 examinations will take place in the Sports Hall.